Kula Gazetesi

Ak Parti Siyaset Akademisi Manisa Programı Tamamlandı

51 views
25 Aralık 2022 - 20:52
Ak Parti Siyaset Akademisi Manisa Programı Tamamlandı
( bant 1

Ak Parti Siyaset Akademisi Manisa Programı Tamamlandı

 

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı ile genel merkez Ar-ge ve Eğitim Başkanlığı bünyesinde 30 büyükşehirde 3 hafta süresince yapılan Siyaset Akademisi Kadın programı tamamlandı.

 

Manisa Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, İlk hafta eğitimleri; Gazeteci Yusuf Alabarda, Serhat Yabancı ve Hakan Turgut tarafından gerçekleştirildi.

 

İkinci hafta Denizli Milletvekili Cahit Özkan, İstanbul milletvekili Hulusi Şentürk, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Nurday Yüzbaşıoglu eğitimlerini tamamladı.

 

Üçüncü ve son hafta Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Doç. Dr Ayşe Nevin Sert, Edirne Milletvekili Kefek Başkanı Fatma Aksakalın sunumları ile eğitim programı tamamlandı.

 

Yapılan eğitimlerin ardından gerçekleşen sınav sonucunda katılımcılara sertifikaları verilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ