Kula Gazetesi

Kula Belediyesi engelleri aşmaya devam ediyor

69 views
07 Aralık 2022 - 7:30
Kula Belediyesi engelleri aşmaya devam ediyor
( bant 1

Kula Belediyesi engelli vatandaşların topluma kazandırılması ve sosyal bir yaşama adım atabilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalar içerisinde engelli araçlarının tamiri, bakımı ve tedariki için Kula Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Sultan A.’ya engelli aracını teslim etti.

Engelli aracını teslim alan Sultan A.’nın eşi Tahsin A, yapılan çalışmadan memnun olduklarını ve hayatı kolaylaştıran bu tür araçların tedarikinde Kula Belediyesine ve Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tosun’a teşekkür ediyorum diye konuştu.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Öncelikle hepimiz birer engelli adayıyız. Bir dakika sonra ne olacağımızı bilmiyoruz. İlçemizde engelleri aşmak için toplumsal farkındalığımızın artması ve birbirimize destek olmamız gerekiyor. Kula Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla bu tür çalışmalarımız devam edecek. Çalışmalarından dolayı Zabıta Müdürümüz Hüseyin Ulu’ya ve zabıta personellerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Kula Belediyesi 2022 yılında 130’a yakın engelli aracının bakım ve onarımını gerçekleştirirken, hiç aracı olmayan vatandaşlara da engelli aracı tedarikinde destek verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ