Kula Gazetesi

Yaşayan Müze Kula Belgeseli, Youtube’da İzleyiciyle Buluşacak

185 views
18 Ekim 2022 - 13:39
Yaşayan Müze Kula Belgeseli, Youtube’da İzleyiciyle Buluşacak
( bant 1

Koruma altına alınan tarihi evleri ve 12 bin yıllık insan ayak izleriyle doğal ve kültürel bir miras olan Manisa’nın turistik İlçesi Kula’nın arkeolojik, doğal ve kültürel mirası olan değerleri anlatan “Yaşayan Müze Kula” Belgeseli 19 Ekim 2022 Çarşamba günü ilk kez dijital gösterimle izleyiciyle buluşacak.

Kula Belediyesi tarafından çekimleri 2018 yılında Alfeka Filmwoks’a yaptırılan, Yönetmenliğini Ali Araz’ın, Görüntü Yönetmenliğini Cihad Kıtır’ın yaptığı, ilçenin önemli turizm değerleri ve cazibe noktalarının tanıtılması ve cazibe noktalarının bilinirliğinin arttırılması amacıyla çekilen “Yaşayan Müze Kula” belgeselinin gösterimi için geri sayım başladı. 2018 yılında çalışmalarına başlanan ve çekimleri yaklaşık 6 ay süren 27 dakikalık belgesel, 2019 yılında Uluslararası İstanbul Turizm Filmleri Festivali’nde ülke turizmi ve destinasyon turizmi belgeseli kategorisinde ödül aldı. Panemi koşulları nedeniyle gösterime girmesi ertelenmek zorunda kalınan belgeselin, ilk dijital gösterimi Kula Belediyesi Youtube kanalı üzerinden 19 Ekim 2022 saat 21.00’de yapılacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ