Kula Gazetesi

Başkan Tosun “Kulamız Susuz Kalmasın”

201 views
19 Ağustos 2022 - 14:44
Başkan Tosun “Kulamız Susuz Kalmasın”
( bant 1

Kula belediye Başkanı Hüseyin Tosun, sıcaklıkların artması ve kuraklık nedeniyle yaşanan su kesintilerine çözüm olacak çalışmaları MASKİ ile birlikte başladı.

İlçe merkezinde sıcaklık ve kuraklığa bağlı olarak yaşanan su sıkıntısı son zamanlarda vatandaşı zor durumda bırakmıştı.

Kula Belediyesi tarafından mağduriyetin giderilmesi ve vatandaşın yaz aylarında su sıkıntısı çekmemesi için başlatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ ile birlikte yürütülen çalışmalar neticesinde özel kuyuların kullanım hakları alındı.

Yapılan çalışmalar neticesinde vatandaşlarla mutabık kaldıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “MASKİ Genel Müdürlüğü’ün 1 Eylül İhale tarihli Sarnıç’tan Kula’ya içme suyu isale hattı projesi tamamlanana kadar vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması ve kesintisiz suya ulaşması için yaptığımız acil çözüm planı kapsamında merhum Mehmet Gündüz, Zehra Su ve Belediye Meclis Üyemiz İsmail Canseven’e ait özel kuyularını MASKİ’ye verdiler. Kendilerine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Sarnıç Mahallemizdeki suyun MASKİ’nin yapacağı çalışma sonrasında Kula’ya gelmesiyle birlikte inşallah bir daha su sıkıntısı yaşamayacağız. merhum Mehmet Gündüz’ün oğlu Erol Gündüz’e, değerli iş insanı Zehra Su hanımefendiye ve Belediye Meclis Üyemiz İsmail Canseven’e teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ