Kula Gazetesi

Başkan Tosun GDZ Elektrik Genel müdürü Yüksel’i ziyaret etti

95 views
19 Ağustos 2022 - 18:07
Başkan Tosun GDZ Elektrik Genel müdürü Yüksel’i ziyaret etti
( bant 1

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’nın enerji ihtiyaçlarını GDZ Elektrik Genel müdürü Uğur Yüksel ile masaya yatırdı.

İlerleyen süreçte hayata geçecek projelerin enerji ihtiyaçları ile devam eden proje süreçleri değerlendirildi.

Ziyarette, ilçe merkezindeki elektrik hatlarının yeraltına alınması, tarihi dokuya uygun estetik hale getirilmesi için gerekli yatırımlar konuşuldu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, gelişen Kula hayalimiz yavaş yavaş hayat buluyor. Gelişen Kula’nın enerji ihtiyaçları da büyürken, geleceği bu günden planlamak gerektiğini belirtti.

Başkan Tosun açıklamasında, “Geçtiğimiz hafta TEDAŞ Genel Müdürümüz Ömer Sami Yapıcı ile yaptığımız görüşmeler sonrasında bu gün GDZ Elektrik Genel müdürü Uğur Yüksel’i makamında ziyaret ettik. Kula’da hayata geçmesine sayılı günler kalan Kula Organize Sanayi Bölgesinin enerji tedariki, Cumhuriyet Caddesi elektrik hatlarının yer altına alınması konularını konuştuk. İlçemizde devam eden elektrik hatlarının yer altına alınması İle ilgili projeler hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Kulamızın turizm potansiyelini arttırmak amacıyla restorasyonu devam eden Mustafa Şapçı Sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında elektrik kablolarının yer altına alınması konularında bilgi alışverişinde bulunduk. İlçemizde, bakım ve onarımdan kaynaklı olarak yaşanan enerji kesintileri konularında ortak görüş birliğine varılıp çalışmaların hızlandırılmasına karar verildik. Dereköy, Sarnıç, Yurtbaşı ve Güvercinlik mahallelerimizde yoğun kullanımdan kaynaklı gerilim çökmesinin önüne geçmek için bu sene çalışmaların başlanacağı konusunda mutabık kaldık.” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ