Kula Gazetesi

Kula’da Doğalgaz Çalışmaları Yeniden Başladı

242 views
18 Ağustos 2022 - 12:35
Kula’da Doğalgaz Çalışmaları Yeniden Başladı
( bant 1

Kula İlçesi’nde 2018 yılında başlayan şehir içi doğalgaz hattı çalışmalarında doğalgazın ulaşmadığı noktalar için şehir içi hat döşeme çalışmaları yeniden başladı.
Kula ilçesinde 2018 yılında ilk olarak Zaferiye Mahallesi’nden başlayan doğalgaz çalışmaları etap etap gerçekleşerek mesken ve işyeri olmak üzere bugüne kadar 1750 doğalgaz abonesi doğalgaz hizmetine ulaşmıştı. Doğalgazın ulaşmadığı noktalar için ilçede yeniden çalışma başlatıldı. Seyitali Mahallesi Mithatpaşa Caddesinde başlayan çalışmaları inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2022 yılı sonuna kadar dağıtım şirketinin belirlediği iş programına göre ilçe merkezinin muhtelif cadde ve sokaklarında 15 kilometre dağıtım hattı borusu döşeneceğini ve hat döşenen noktalarda bulunan mesken ve işyerlerinin doğalgazı kullanmaya başlayabileceğini söyledi.
Başkan Tosun, ilçede doğalgazı daha fazla vatandaşımızın kullanımına sunmak için çalıştıklarını söyleyerek destek veren AKSA Doğalgaz’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ