Kula Gazetesi

Kula’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

76 views
15 Temmuz 2022 - 11:18
Kula’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri
( bant 1

Manisa’nın Kula İlçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çeşitli etkinlikler yapıldı.

Gündüz programı İlçe şehitliğinde Kuran-ı Kerim okunması ve şehitler için dua edilmesiyle başladı.

İlçe Şehitliğinde konuşan Kula Kaymakamı Kemal Duru, FETÖ Terör Örgütü teröristlerinin bu ülkeyi ele geçirmek için, işgalcilere peşkeş çekmek için yaptıklarını bir kez daha milletimizle paylaşacağız, unutmayacağız, unutturmayacağız. Yine bu darbe girişimini karanlıklardan aydınlığa çıkartan Rabbimizin hidayetiyle zafere çıktığımızı vatan sevdalısı Kulalılarımızla paylaşacağız. Aynı Çanakkale Savaşında olduğu gibi, Kurtuluş Savaşında olduğu gibi Malazgirt zaferinden beri bu vatan bizimdir, bizim kalacak diye konuştu.

Yunus Emre Anadolu Lisesi bahçesine 15 Temmuzda şehit düşenlerin anısına fidan dikildi.

Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ve Gençlik Merkezi gönüllü gençleri bisikletle şehir turu yaptı.

Kula Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Esnaf ve Sanatkârlar Adası Başkanı Aytekin Şadan ve  protokol üyeleri, Kula Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ettikten sonra Cuma namazı için Süleyman Şah Camisine geçti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği akşam yapılacak olan programla devam edecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ