Kula Gazetesi

Kent Ormanı Kır Bahçesi Hizmete Hazır

200 views
16 Haziran 2022 - 11:59
Kent Ormanı Kır Bahçesi Hizmete Hazır
( bant 1

Kula Belediyesi tarafından Kent Ormanı’nda yapımı tamamlanan ve ilçenin düğün ve açık hava organizasyonları ihtiyacını karşılayacak olan “Kent Ormanı Kır Bahçesi ve Düğün Salonu” Kulalı konuklarını ağırlamak için hazır.
Kula Belediyesi Kent Ormanı sosyal tesisleri içerisinde yapımı tamamlanan düğün ve açık hava organizasyonları için yeni sezona hazır hale getirildi. Yeni Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını belirten , “Kulalı hemşehrilerimize her alanda hizmet vermek için mesai arkadaşlarımızla birlikte bütün gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı içinde hemşehrilerimizden gelen talepler doğrultusunda, evlilik aşamasındaki gençlerimizin en mutlu günlerini yaşayacakları ilçemiz Kent Ormanı’nda kır bahçesi ve Düğün Salonunu ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burası sadece düğün salonu olarak değil, açık hava organizasyonlarına salonu olarak kullanılabilecek. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ