Kula Gazetesi

Kula’da 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği yapıldı

133 views
05 Haziran 2022 - 16:10
Kula’da 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği yapıldı
( bant 1

Manisa’nın Kula ilçesinde, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla çöp toplama ve doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanvekili Nejat Gülmez, öğretmen, öğrenci ve vatandaşların katılımıyla düzenlendi.

5 kilometrelik jeopark parkurunda gerçekleştirilen etkinlikte hem yürüyüş hem de parkur boyunca çöp temizliği yapıldı.

Kula Kaymakamı Kemal Duru etkinlik sonrasında, Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO sertifikalı jeoparkında yürüyüş yapmanın keyfini yaşadık. Bunun yanında parkur boyunca çöp toplama etkinliği gerçekleştirdik. Ülkemizin bu eşsiz güzelliklerinin olduğu Kulamıza herkesi davet ediyor ve manzaranın tadını çıkarmalarını tavsiye ettiğini belirtti.

Belediye Başkan Vekili Nejat Gülmez, Devletimiz çevre sorunlarıyla mücadelede ciddi bütçeler ayırıyor ve bizler daha duyarlı olmak zorundayız. Gelecek nesillerin emaneti olan doğamızı korumalıyız diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ