Kula Gazetesi

5. Geleneksel Jeopark Futbol Turnuvası, Başlıyor

173 views
01 Haziran 2022 - 18:58
5. Geleneksel Jeopark Futbol Turnuvası, Başlıyor
( bant 1

Kula Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği pandemi nedeniyle 2 yıl ara verilen Jeopark Futbol Turnuvası’nın 5.’cisi bu yıl düzenleniyor.
Kula Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Jeopark Futbol Turnuvası, pandemiden kaynaklanan tedbirlerden dolayı 2 yıl aranın ardından yeniden başlıyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, organizasyon tertip komitesi ve turnuvaya katılacak takımların temsilcileriyle Kula Belediyesi Ek Hizmet binasında toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, turnuva kuralları belirlenirken mahalleler ve kurumlar arasında yapılacak turnuva için kuralar çekildi. Turnuvada 2 grupta 10 takım mücadele edecek. Yapılan kura çekimi sonucu A Grubu’nda Gençlikspor, Kavacıkspor, Ülküspor, Uşakspor ve Sandalspor yer alırken B Grubu’nda ise Balıbeyspor, Sigorta Shop Spor, Narıncaspor, Davalaspor ve Menye FK takımları bulunuyor. 12 Haziran 2022 Pazar günü saat: 18.00’de Jeopark Sentetik Çim Saha’da başlayacak turnuvada ilk müsabaka B grubu ekiplerinden Narıncaspor ve Davalaspor arasında oynanacak.
Turnuva hakkında değerlendirmede bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “İlçemizde spor yapma alışkanlığını kazandırmak, birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla düzenlediğimiz, pandemi nedeniyle 2 yıldır gerçekleştiremediğimiz Jeopark Futbol Turnuvamızın bu yıl 5.’sini gerçekleştiriyoruz. Geleneksel hale gelen turnuvanın düzenlenmesinde ve icrasında emeği geçen herkese ve katılan takımlara teşekkür ediyorum. Centilmence müsabakaların oynanmasını ve hak edenin kazanmasına diliyorum. 12 Haziran Pazar Günü başlayacak olan vturnuvamıza tüm sporseverlerimizi bekliyoruz” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ