Kula Gazetesi

Kulalı Pehlivanlar, Sezona Başarıyla Başladı

55 views
31 Mayıs 2022 - 16:26
Kulalı Pehlivanlar, Sezona Başarıyla Başladı
( bant 1

Kulalı Pehlivanlar, Madalyayla Döndü

 

Kula Belediyesi Güreş Takımı, İzmir Aliağa’da düzenlenen Geleneksel Helvacı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nden madalya ile döndü.

 

Kula Belediyesi güreşçileri, Aliağa Geleneksel Helvacı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde 2 madalya aldı. Türkiye’nin birçok yerinden güreş severin katıldığı ve ilgiyle izlediği müsabakalara Güreş Koordinatörü Murat Yılmaz ve Antrenör Mahmut Yıldırım öncülüğünde katılan Kulalı pehlivanlar, kürsüye çıkarak 2 madalya almaya hak kazanırken, mücadeleleri de büyük alkış topladı. Kula Belediyesi pehlivanlarından Yunus Kaygısız, küçük orta büyük boyda üçüncü, İbrahim Çürük ise tozkoparan boyunda ikinci oldu.

 

 

Kula’nın gelecek vaat eden güreşçilerin Yunus Kaygısız ve İbrahim Çürük’ün madalya ile taçlandırdığı mücadeleleri takdir topladı. Güreş Koordinatörü Murat Yılmaz “Başkanımız Hüseyin Tosun’un bizlere verdiği destek büyük güç oluyor. Aldığımız madalyalar Başkanımıza ve Kulalı güreş severlere hediyemiz olsun” ifadelerini kullandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ