Kula Gazetesi

LGS ve YKS Öğrencilerine “Son Prova” Projesi

216 views
28 Mayıs 2022 - 10:48
LGS ve YKS Öğrencilerine “Son Prova” Projesi
( bant 1

Milyonlarca öğrencinin ter dökeceği LGS ve YKS sınavlarına sayılı günler kala öğrencilere “son prova projesi” ile destek vermeyi amaçlayan öğretmenler kamera karşısına geçti.

 

 

 

Salihli’de Fizik Öğretmeni Serhat Kofoğlu, LGS, TYT, AYT ve YDT sınavlarına hazırlanan öğrencilere yardımcı olabilmek için Fizmat Serhat” adlı YouTube kanalında 14 meslektaşıyla birlikte ders veriyor.

 

HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ, YÜZLERCE ÖĞRENCİYE ULAŞIYOR…

 

1998 yılında Salihli’de doğan Kofoğlu, İlkokul ve Ortaokul eğitimini Salihli Kudret Demir Ortaokulunda tamamladı. Lise eğitimini Salihli Türkbirliği Anadolu Lisesinde tamamlayan Kofoğlu, 2020 yılında Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. Bugün ise Salihli’de özel eğitim kurs merkezinde fizik öğretmeni olarak görev yapıyor.

 

Kofoğlu “Hayalim olan FMS (FİZMAT SERHAT) adıyla birçok öğrenciye ulaşıp hayatlarındaki bu zorlu süreçte yardımcı olabilmek için sosyal medyayı araç edinip geniş kitlelere hizmet vermeyi hedefliyorum. Bunun için yine aynı isim olan “Fizmat Serhat” YouTube kanalıma aktif bir şekilde; fizik konu anlatımı, deneme ve soru çözümü, ders teknikleri ile ilgili çeşitli videolar çekmekteyim. Kanalımda başlattığım “Dev Kadro İle Son Prova” adlı projeyle ben ve alanlarında uzman 14 değerli öğretmenimle beraber LGS, TYT, AYT ve YDT sınavlarına hazırlanan geleceği parlak gençlere, kıymetli bilgileri ve sınava dair stratejik yöntemlerimizi sizlerle paylaşıyor olacağız”

ENGELLERİ AŞMALARINA YARDIMCI OLMAK İSTİYORUZ

 

Kofoğlu, şöyle konuştu.

“Siz değerli öğrenciler kariyer hedeflerinize giden bu yolda bizler, yolunuzdaki zorlu engelleri aşmanızda yardımcı olmak ve bu zorlu süreci başarı ile tamamlamanız için bilgilerimizi sizlerle paylaşarak sınav öncesi son hazırlığınızda yanınızda olmak istiyoruz. Bu projede bizlere destek olan tüm öğretmen arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ