Kula Gazetesi

Kula Belediye Meclisi’nden Jeotermal Sera Yatırım Alanı Genişletmesi için Önemli Karar

606 views
24 Mayıs 2022 - 19:41
Kula Belediye Meclisi’nden Jeotermal Sera Yatırım Alanı Genişletmesi için Önemli Karar
( bant 1

Kula Belediyesi, ilçede yapılması planlan ‘Jeotermal Enerji ile Teknolojik Sera’ projesi için yatırım alanı genişletme çalışmalarını tamamladı.

Kula Belediyesi Mayıs Ayı Meclisi İkinci Birleşimi, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yönetiminde gerçekleştirildi. Belediye Meclis toplantısında meclis üyelerinin görüşüne sunulan maddede yer alan Şehitlioğlu mahallesinde Kula’da Jeotermal Enerji ile Teknolojik Sera Kurulumu yatırım sahası çevresinde bulunan parsellerden 4  taşınmazın satın alınması müzekkeresinin kabulüne oy birliği ile karar verildi.

Alınan kararın ardından teknolojik sera projesi ile ilgili açıklamada bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, projenin Kula için çok yönlü kazanımları da beraberinde getireceğini söyleyerek; “  Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğinde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı (CUGEP) çerçevesinde ilçemizde yapılması planlanan ‘Jeotermal Enerji ile Teknolojik Sera Kurulumu Projesi’  yatırımı için çalışmalar sürüyor” dedi.

 

Başkan Tosun, “İlçemize Hayırlı Olsun”

Başkan Tosun açıklamasının devamında; “Belediye Meclisimizin almış olduğu karar doğrultusunda; “Bu önemli yatırımının daha geniş bir alana yayılabilmesi amacıyla İlçemiz Şehitlioğlu Mahallesi’ndeki yatırım alanı çevresindeki parsellerden Halil Şahin isimli vatandaşımıza ait 4 parselden oluşan  taşınmazı satın aldık. Kula’nın geleceğine ve gençliğine yapılan yatırımlarımızın destekçisi olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Yatırım alanı genişletme çalışmalarımızda taşınmazı satın almamız noktasında duyarlılık gösteren Halil Şahin’e ve Belediye Meclisimize ayrıca şükranlarımı sunuyorum. ve İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ