Kula Gazetesi

Peribacaları için yeni proje çalışmaları başlıyor

208 views
17 Mayıs 2022 - 7:51
Peribacaları için yeni proje çalışmaları başlıyor
( bant 1

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün ilk etap olarak tamamladığı yürüyüş yolları, kamelyalar, seyir teraslarının bulunduğu ilk etap çalışmaları tamamlanan Peribacaları için ikinci etap çalışmalar başladı.

Yeni yapılacak olan yürüyüş yolları ile gezi güzergahının güvenli hale getirilmesi ve gelen turistlerin sağlı bir alanda doğal güzellikleri gezmeleri hedefleniyor.

Kula Peribacalarında saha incelemesine; Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü; Gelişme Planları Şube Müdürü Erol Kuru, Etüt ve Envanter Şube Müdürü Aytaç Ergene, 4. Bölge Müdürü Milli Parklar Şube Müdürü Fatih Oğuz, 4. Bölge Müdürlüğü Manisa İl Müdürü Uğur Bayil, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Şehir Plancısı Serhat Koca, 4.bolge müdürlüğü Manisa İl Şube Müdürlüğü Şehir Planlayıcısı Hasibe Körbalta, Kula Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yeliz Ay Hırka ve Salihli Milli Parklar Şefi Gizem Örten katıldı.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kula, gün geçtikçe turizmde daha iyi noktalara taşınması adına çalışmalarımız hızla sürüyor. Bu kapsamda ilk etabı tamamlanan Peribacaları projesinin ikinci etabı da hayata geçiyor. Kula hem değişmeye hem de gelişmeye devam ediyor. Yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ