Kula Gazetesi

Başkan Çakan’dan Ramazan Bayramı mesajı

145 views
01 Mayıs 2022 - 16:10
Başkan Çakan’dan Ramazan Bayramı mesajı
( bant 1

 

Kula Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Uğur Çakan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başı rahmet, ortası mağfiret sonu da cehennemden kurtuluş olan 11 ayın sultanını uğurlamanın hüznü içerisindeyiz.

Yardımlaşma ve paylaşma ayı olan Ramazan ayında bereketlenen sahur ve iftar sofralarımızın tadını geride bırakarak bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın buruk da olsa mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, Türk-İslam toplumunda birlik ve beraberliğimizi perçinleyen, hoşgörü ve paylaşımımızın gösteren en güzel günlerdir. Bayramların özünde dayanışma, hoşgörü ve mutluluk vardır. Küsler barışır, büyükler ziyaret edilerek elleri öpülür, kin, nefret ve kıskançlık duyguları yerini sevgiye bırakır. Ülkü Ocakları olarak maneviyatı yüksek, milli duyguları yoğun, vatanı ve bayrağı uğruna her ne koşulda olursa olsun mücadele etmeyi şuur ve bilincini destur edinmiş nesiller yetiştirmeyi ülkü edindik. İnşallah bu yolda yorulmadan yürümeye ant içtik. Devletimiz baki, milletimiz var olsun dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ