Kula Gazetesi

Kaymakam ve Başkanlar Roman’larla iftarda bir araya geldi

108 views
30 Nisan 2022 - 19:57
Kaymakam ve Başkanlar Roman’larla iftarda bir araya geldi
( bant 1

Küme Evlerinde düzenlenen iftar programında Kula Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Şehit Er Mehmet Sarı İlkokulu bahçesinde gerçekleşen iftar programına Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Cumhuriyet Halk Partisi Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Yurt, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Yağcı ve mahalle sakinleri katıldı.

Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Tosun, “11 Ayın sultanı Ramazan Ayını uğurladığımız bu güzel akşamda Roman kardeşlerimiz ile bir arada iftar yaptık. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul, devletimizi baki, bayrağımızı başımızın üzerinden sonsuza kadar dalgalandırsın inşallah.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ