Kula Gazetesi

Başkan Tosun’dan Kadir Gecesi Programı’na davet

133 views
25 Nisan 2022 - 10:02
Başkan Tosun’dan Kadir Gecesi Programı’na davet
( bant 1

Kula Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kadir Gecesi programı bu yıl yenilenen yüzüyle Yunus Emre ve hocası Tabduk Emre türbesinde gerçekleştirilecek.

Kula Belediyesi, pandemi nedeniyle ara verilen Kadir Gecesi’nde düzenleyeceği İftar programıyla binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturacak.

Kula Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Kadir Gecesi programı, halka açık iftar yemeğiyle başlayacak.

Kur’an-ı Kerim tilaveti, gecenin anlamına binaen sohbet ve konuşmalar gerçekleştirilecek, ney taksimi yapılacak, yatsı ve teravih namazları eda edilecek. Gecenin sonunda ise ilahiler seslendirilecek ve semazen gösterisinin ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti, Mevlit programı ve dua edilerek program sona erecek.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yaptığı açıklamada, tüm hemşehrilerimiz ve Yunus sevdalılarıyla bu yıl Yunus Emre ve hocası Tabduk Emre türbesinde iftarımızı ve Kadir Gecesi’nin maneviyatını birlikte yaşamaya davet ettiğini söyledi.

Başkan Tosun, “Ramazan ayı paylaştıkça güzelleşiyor. Kula Belediyesi olarak pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız Kadir Gecesi’nde Yunus Emre ve hocası Tabduk Emre türbesinde düzenleyeceğimiz iftar programında binlerce vatandaşımızla bir araya gelerek birlik beraberlik içinde aynı sofrada iftarımızı açacağız. Bin aydan daha hayırlı olan gecenin hazzını hep birlikte el açıp dua ederek yaşayacağız. 27 Nisan Çarşamba akşamı oruçlarımızı açacağımız, aynı sofrayı paylaşacağımız, aynı duaya amin diyeceğimiz iftar yemeğimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ