Kula Gazetesi

MHP Manisa İl Başkanı Öner Kula’yı Ziyaret Etti   

255 views
24 Nisan 2022 - 22:07
MHP Manisa İl Başkanı Öner Kula’yı Ziyaret Etti    
( bant 1

 

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl başkanı Murat Öner Kula’yı ziyaret etti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Öner Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nazım Baytok, Ülkü Ocakları Kula İlçe Başkanı Uğur Çakan, partililer ve ülkücülerle bir araya geldi.

Öner, Kula da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak görüş alışverişinde bulundu.

İl Başkanı Öner İlçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Belediye Baskanı Tosun ve İlçe Başkanı Baytoķ’dan bilgi aldi

 

Başkan Öner, Ramazan ayında ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ederek istişarede bulunuyoruz. Bizler için birlikte dertlenen,  birlikte sevinen büyük bir milletin parçasıyız. Bu büyük aileyi korumak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. İçeriden ve dışarıdan nifak tohumları ekmeye çalışanlara karşı bir olucagiz. Rabbım birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ