Kula Gazetesi

Dokumacılar Odası Başkanı Yıldırım ve Yönetiminden Başkan Tosun’a Ziyaret

127 views
27 Mart 2022 - 7:52
Dokumacılar Odası Başkanı Yıldırım ve Yönetiminden Başkan Tosun’a Ziyaret
( bant 1

 

27 Şubat 2022 tarihinde yapılan Kula Dokumacılar Konfeksiyoncular Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Esnaf Odası seçimlerini kazanarak güven tazeleyen Ercan Yıldırım ve yönetimi Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret etti.

Kula Dokumacılar Konfeksiyoncular Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Esnaf Odası Ercan Yıldırım, Şubat ayında yapılan genel kurulun ardından yeni yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı protokol ve kurum ziyaretleri kapsamında Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a ziyarette bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete oda başkanı Ercan Yıldırım’ın yanı sıra İsmail Özel, İrfan Saracalıoğlu, Erol Cintosun, Volkan Tüzün, Ali Okumuş, Fatih Eroğlu ve Oda sekreteri Hasan Madenci’den oluşan oda yöneticileri katıldı. Sohbet havasında geçen ziyarette esnafın istek ve taleplerinin yanı sıra esnafa yönelik gerçekleştirilecek projeler ele alındı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ