Kula Gazetesi

Çeçen Mermer’den Spora 1,5 Milyon’luk Yatırım

272 views
26 Mart 2022 - 16:21
Çeçen Mermer’den Spora 1,5 Milyon’luk Yatırım
( bant 1

Çeçen Mermer katkılarıyla Kafkas Spor Kulübü bugün düzenlenen program ile Bey mahallesi 12 sokak no:20 de Kula halkına hizmet vermeye başladı.

12 yıldır mermer sektöründe hizmet veren Çeçen Mermer Kula’daki yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Çeçen Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz yaptığı açıklamada “Kula’da 12 yıldır mermer sektöründe hizmet veriyoruz buradan çıkarmış olduğumuz mermerleri 35 farklı ülkeye ihraç ediyoruz, biz Kula’da kazandığımız bu kazançla Kula’ya hizmet vermeye devam ediyoruz bugün de yalnızca il merkezlerinde bulunabilen 30 parkurlu 1,5 milyon TL. değerindeki işletmemizi bugün Kula halkının hizmetine sunuyoruz, bu spor tesisimizde uzman yetiştirici kadromuzla Dünya, olimpiyat, Avrupa ve Türkiye Şampiyonları yetiştirmeyi hedefliyoruz, yatırımlarımız bununla da kalmayacak önümüzdeki dönemlerde de devam edecektir, yaklaşık 5 aydır tesisimizin kuruluşuna emek veren Çeçen Mermer Yönetim Kurulu Üyemiz, idari İşler ve Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Müdürümüz Ubeydullah İldeniz ve tüm çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Öksüz spor tesisimizde, Eğitmen olarak Milli Sporcu Eskrima, Jimnastik, Wingchun Öğretmeni Avrupa Tekvando 2. Si Ramazan Akçadağ ve Eğitmen Ozan Şahin tesisimizden faydalanacak olan vatandaşlarımıza hizmet vereceklerdir.

Kafkas Spor Kulübünün açılışına katılan Kula Kaymakamı Kemal Duru da açılışta yaptığı konuşmada Çeçen Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz ve ekibini Kula ya böyle bir modern spor tesisi kazandırdı bundan sonra da spor camiasına da desteklerinin devam edeceğini öğrendik, bundan dolayı kendisine şahsım ve Kula halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kafkas Spor Kulübünün açılışına Kula Kaymakamı Kemal Duru, Ak Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, Tekvando Olimpiyat 2. Si 3 Dünya Şampiyonu 5 Avrupa Şampiyonu Spor Bakanlığı Müşaviri Bahri Tanrıkılı, Milli Sporcu Tekvando Gebze Bölge Antrenörü Bekir Türk, Tekvando Avrupa Şampiyonu Ali Sarı, Tekvando Milli Sporcu Denizli Bölge Antrenörü Rahmi Özer, Tekvando Dünya 2. Si Hülya Özer, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılıştan sonra tüm katılımcılara tatlı ve tavuklu pilav ikramı yapıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ