Kula Gazetesi

Cuma namazı sonrasında Ülkü Ocaklarından hoşaf ve ekmek hayrı

140 views
18 Mart 2022 - 16:11
Cuma namazı sonrasında Ülkü Ocaklarından hoşaf ve ekmek hayrı
( bant 1

107 yıl önce şehadete koşan Türk askerinin yediği menü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünde Cuma namazı sonrasında halka dağıtıldı.

Kula Ülkü Ocakları tarafından yapılan hayırda, 107 yıl önce kanları pahasına vatını savunan Çanakkale şehitleri için üzüm hoşafı ve ekmek dağıttı.

Kula Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Çakan, “Memleket sevgisiyle büyüyen nesilleri yetiştirmeyi amaç edinen Kula Ülkü Ocakları olarak, gençlerimiz ile birlikte Cuma nazı sonrasında Çanakkale’de atamızın bir öğününü dağıttık. Ülkücü gençlerimizin, vatan toprağının her karışına sahip çıkacak bilinci aşılıyoruz. O zamanki zor şartlarda şehadete koşan atamızın bizlere emanet olarak bıraktığı vatan toprağımızı sahip çıkıp, emaneti asıl sahibi olan gelecek nesillere bırakacağız. Rabbim şehitlerimizin mekanını cennet, ruhlarını şad etsin inşallah.” diye konuştu.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ