Kula Gazetesi

Başkan Palabıyık’tan Beraat Kandili mesajı

84 views
17 Mart 2022 - 6:34
Başkan Palabıyık’tan Beraat Kandili mesajı
( bant 1

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Palabıyık mesajında; “Yüce Rabbimizin rahmet ve mağfiretine sığınacağımız, gönüllerimizi tövbe ve istiğfar ile arındıracağımız özel bir gece olan Berat Kandili”ni idrak edeceğiz.”Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma zamanıdır. Berat, tövbe ve dua zamanıdır. Berat gecesi de hayat yolculuğumuzun en bereketli duraklarından biridir. Berat, nedamet ve umut zamanıdır. Berat gecesi ellerin duaya, gönüllerin semaya açıldığı gecedir. Bu özel gecede safları sıklaştıralım. Günahlarımızı gözden geçirelim. Tövbe edelim. İşlenmemiş günahlar için Allah’a sığınalım. Allah’ı analım, Kur’anı Kerim okuyalım. Bütün Müslümanlar ve tüm insanlık alemi için dualar edip, Allah’tan hayır niyaz isteyelim dedi ve şöyle devam etti. “İnancımızın ve geleneklerimizin çeşitli vesilelerle bize öğrettiği şekilde, hayatın her anında dayanışma duygumuzu ve yardımlaşma zirvede tutmalı, ihtiyaç sahiplerinin gönüllerini kazanmaya ve dualarını almaya talip olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ