Kula Gazetesi

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 101.yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

156 views
11 Mart 2022 - 18:09
AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 101.yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
( bant 1

Palabıyık; “101 yıl önce Gazi Meclisimizin büyük bir heyecanla kabul ettiği ve meclis tutanaklarında “korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alsancak” mısrası okunur okunmaz şiddetli alkışlarla karşılandığı ve  tarihe not düştüğü İstiklal Marşımız,milletimizin ruh halinin tercümanı, bağımsız bir ülke ve hür bir millet olmak istememizi kimsenin prangaları altında durmayacağımızın mısralarla ifadesi ve parlak bir geleceğin müjdecisi olmuştur. Anadolu’da tüten son ocağa, alınan son nefese kadar, istiklal elde edilinceye ve hürriyet kazanılıncaya kadar mücadele azminin ifadesi ve Türk milletinin vatanına ve hürriyetine göz dikenlerle mücadelede kararlılığının ilanıdır, İstiklal Marşı.

 

Güçlü ve büyük Türkiye’ye engel olmak isteyen şer odakları, terör örgütleri üzerinden ortaya koydukları kirli planlarıyla ve hain darbe girişimleriyle istiklal ve istikbalimizi doğrudan hedef alıyorlarsa da, bilsinler ki kahraman ecdadımızın korkusuz yiğit torunları olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bizler bu kirli oyunları bozmaya devam edeceğiz. Bize emanet edilen bu vatan ve bayrağımızı kanımızın son damlasına kadar onur ve gururla koruyacağız.

 

Çok uzaklara gitmeden hemen yanıbaşımızda Rusya ve Ukrayna arasında çıkan vatan, toprak savaşında yaşananlar gözler önünde ve içler acısıdır. Bu savaşın da en kısa zamanda son bulması için bizler de elimizden geleni yapıyoruz. Kimse evsiz, çocuklar babasız, annesiz ve vatansız kalmasın.

Allah kimseyi vatansız, bayraksız bırakmasın ve esaret altında yaşatmasın diyerek, bu varoluş mücadelemizde korkuya asla yer olmadığını bütün bir dünyaya bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.

 

Bu vesileyle İstiklal Marşı’mızın kabulünün 101. yıl dönümünde, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve vatan savunması uğrunda canlarını korkusuzca feda eden bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.” Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ