Kula Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatına 50 Yeni Üye

110 views
08 Mart 2022 - 15:23
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatına 50 Yeni Üye
( bant 1

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde düzenlenen ‘Adım, adım 2023 anlatma ve aydınlatma” programında Milliyetçi Hareket Partisine katılan 50 yeni üye rozetlerini taktı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” kapsamında Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy katıldı. Programda bir kısmı CHP ve İP’ten istifa edenler olmak üzere MHP’ye katılan 50 kişiye toplu katılım töreni yapıldı.

Programa MHP Gurup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Genel Başkan Baş danışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, MHP MYK Üyeleri Ali Uçak, Mehmet Ödevli, MHP İl Başkanı Murat Öner, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Akçay, Sarıgöl MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, MHP Manisa KAÇEP Başkanı Neşe Meteler Töz, MHP Sarıgöl Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya Öztürk ile muhtarlar, sivil toplum teşkilatları temsilcileri, Sarılgöllü vatandaşlar katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ