Kula Gazetesi

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet PALABIYIK, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

131 views
08 Mart 2022 - 14:17
AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet PALABIYIK, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
( bant 1

Palabıyık, mesajında; “Kadınlarımız sıcak yuvalarımızın birleştiricileri, evlatlarımızın anaları, hayatımızın merhamet şefkat abideleridir. Hem ailelerine, hem de yaşadığı topluma büyük değer sağlamakta ve o milleti iyi bir yaşam düzeyine ulaştırmada en önemli yol göstericilerimizdir. Kadın her şeyin üstündedir. Hayatın tam merkezindedir. Kutsaldır. Annedir. Tüm bunların yanında kadınımız Anadolu’nun en ücra köşelerinde bize bir harf öğreten öğretmendir, Türk bayrağını göklerde dalgalandıran pilottur, yurt dışında araştırmalarıyla ufuk açan bir bilim insanıdır, hastalara şifa ulaştıran doktordur, genç nesillere ilham veren sanatçıdır. En önemlisi de cennet ayaklarının altındadır.” Dedi ve şöyle devam etti.

“Ülkemizde kadınlarımız ne yazık ki daha önceki dönemlerde özgürlüklerine pranga vuran vahim hadiselere tanıklık etmiştir. Acı ve zulüm ile geçen bu yıllarda başörtülü kızlarımızın eğitim almalarının engellenmesi, okuldan, sosyal alanlardan ve iş hayatından soyutlanması toplulumuzda ağır yaralar açmıştır.Bunun yanı sıra kendini kaybetmiş insanlıktan nasibini almamış şiddet yanlısı şahışlar kadınlarımıza hayatı zindan etmeye devam etmektedir.Kadınlarımıza kalkan elleri, onlara yapılan her türlü şiddeti, tacizi ve cinayetleri bir kez daha lanetliyoruz. Ak parti hükümeti olarak bu suçları gerçekleştiren canilerin en şiddetli ve ağır cezalar ile cezalandırılmaları için ne gerekiyorsa gerçekleşmesi noktasında her zaman destekçisi ve takipçisi olacağımızı önemle vurguluyoruz.Kadınlar birer nadide çiçektir.
Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit annelerimiz olmak üzere hayatımızın her anında, her konuda ve her zaman desteklerini gördüğümüz, varlıklarıyla onurlandığımız, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü‘nü kutluyorum.” Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ