Kula Gazetesi

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet PALABIYIK, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

84 views
27 Şubat 2022 - 9:56
AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet PALABIYIK, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
( bant 1

Palabıyık; “Üç ayların müjdeleyicisi Regaip Kandili’nin ardından bir kez daha bereketini, sevincini ve mutluluğunu yaşadığımız Miraç Kandili’ne ulaşmış bulunmaktayız. Miraç Kandili’nin anlamını iyi idrak etmeli, bu güzel günlerde bol bol dua etmeli, hatalarımızın affı için tövbe etmeliyiz. Yüce dinimizin bizden istediği sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Miraç, bir yükseliştir. Miraç, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in mukaddes ve manevi yolculuğudur.” Dedi ve şöyle devam etti.

“Şu mübarek günlerde,bütün dünyayı etkisi altına alan salgından kurtulmak için dualarımızı eksik etmezken,son zamanlarda çok yakınımızda başlayan savaşın da ülkemizi ve dünyayı etkilemeden, barışçıl bir şekilde çözülmesi için dua edelim. İdrak edeceğimiz Miraç kandilimiz hürmetine kılınan namazların, edilen duaların kabul olması kandilimizin tüm islam alemine barış,huzur sağlık getirmesini dileğiyle Miraç kandilinizi kutluyorum.” Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ