Kula Gazetesi

Ülkücü Şehit Çakıroğlu ölümünün 7. yılında dualarla anıldı

245 views
18 Şubat 2022 - 13:18
Ülkücü Şehit Çakıroğlu ölümünün 7. yılında dualarla anıldı
( bant 1

Ege Üniversitesinde 7 yıl önce öğrenciler arasında çıkan kavgada şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Kula Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı.

Çakıroğlu’nun, şehadetinin 7. yıl dönümünde Kula ilçesinde bulunan Kent Meydanında gerçekleştirilen programla anıldı.

Kula Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen anma programında Çakıroğlu anısına lokma hayrı yapıldı, dualar edildi.

Kula Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Çakan yaptığı açıklamada, “Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun elem bir olay sonucu şehadet şerbetini içişinin yıl dönümünde lokma hayrını gerçekleştiriyoruz. Kula Ülkü Ocakları olarak and içiyoruz nice Fırat’lar yetiştirmeye.” diye konuştu.

Anma programına Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Kula Ülkü Ocakları ve partililer ile vatandaşlar katıldı.

Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı Başkanı Vedat Yılmaz ve takım sporcuları yapılan hayra katıldı, dağıtılan lokmadan ikram edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ