Kula Gazetesi

Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği aylık toplantısını gerçekleştirdi

173 views
08 Şubat 2022 - 22:44
Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği aylık toplantısını gerçekleştirdi
( bant 1

Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği aylık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Manisa İl Dernekler Müdürü Tekin Güzel ve Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Mahmut Alioğlu ayrıca Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği üyesi 14 dernek başkanı katıldı.

Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneğinin 14 dernekten  oluştuğunu ve Manisa’nın en büyük sivil toplum örgütü olduğuna vurgu yaptı. Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş sözlerine şöyle devam etti;

” Manisa İl Dernekler Müdürümüz  Tekin Güzel ve Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Mahmut Alioğlu  toplantımıza katıldıkları için teşekkür ederim. Manisa İl Dernekler Müdürümüz  Tekin Güzel bey  Derneğimizi projeler ve mevzuat hakkında bilgilendirme yaptı.   Biz kültürümüzü yaşamak ve ekonomiye katkı vermek ayrıca  Manisa’nın bir parçası olmak istiyoruz. Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği büyüyerek çalışmalarına devam edecektir” dedi.

Manisa İl Dernekler Müdürü  Tekin Güzel ise Manisa’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneğini ziyaret  ettiği için mutlu olduğunu dile getirdi. Ayrıca   Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve  14  dernek başkanına teşekkür etti.

 

Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Mahmut Alioğlu ise önümüzdeki günlerde Manisa’da Hamsi Festivali gerçekleştireceklerini söyledi  ve Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği üyelerini Hamsi Festivaline davet etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ