Kula Gazetesi

Yılbaşı Tedbirleri Görüşüldü

83 views
29 Aralık 2021 - 15:04
Yılbaşı Tedbirleri Görüşüldü
( bant 1

Yaklaşan yılbaşı dolayısıyla ilçe genelinde alınacak tedbirler görüşüldü.

 

Kaymakam Kemal Duru başkanlığında İlçe Emniyet Müdürü Sayın Burhan Demirkıran ve İlçe Jandarma Komutanı Sayın Nurettin Yarımçam’ın  katılımları ile yaklaşan Yılbaşı münasebetiyle alınacak güvenlik ve asayiş tedbirleri ile alakalı toplantı gerçekleştirildi.

 

Toplantıda ilçe genelinde Emniyet, Asayiş, Trafik güvenliği ve Koronavirüs tedbirleri kapsamındaki tedbirler gözden geçirilerek vatandaşların huzur ve güven ortamında yılbaşını geçirebilmeleri konusunda hususlar görüşülerek önlemler alındı.

 

Toplantı sonrasında açıklama yapan Kaymakam Kemal Duru: “Güvenlik güçlerimiz yılbaşı gecesinde siz halkımızın selameti için  tüm birimleri ile görevi başında olacaktır. Bu vesile ile hemşehrilerimizin Yeni Yılını kutlar esenlikler dilerim.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ