Kula Gazetesi

Kula, Zafer Kalkınma Ajansı’yla gelişiyor

174 views
27 Aralık 2021 - 10:18
Kula, Zafer Kalkınma Ajansı’yla gelişiyor
( bant 1

Kula Belediyesi, Kula’nın gelişmesine hizmet edecek yatırımları bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Zafer Kalkınma Ajansı iş birliğinde, Jeopark Belediyeler Birliği, Kula Belediyesi, Salihli Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula turizmine hizmet etmesi amacıyla modern tesis projelerini hayata geçiriyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz ve Ajans yetkilileri, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret etti.

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz ve Ajans yetkililerinden oluşan heyet, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Ziyarette, Başkan Hüseyin Tosun, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz ve beraberindeki heyet Kula’da yürütülen projelerle ilgili fikir alışverişlerinde bulundu.

Genel Sekreter Oğuz, Başkan Tosun ve beraberindeki heyet saha incelemelerinde bulunarak inşaat çalışmalarının devam ettiği ve kısa sürede hizmete girmesi planlana jeopark Ziyaretçi Merkezi, Kula termal kaplıcaları ve istihdam alanlarını gezdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Oğuz ve beraberindeki heyet ise misafirperverliklerinden dolayı Başkan Tosun’a teşekkürlerini iletti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ