Kula Gazetesi

Salihli’de Trafik Kazası 1 Ölü 2 Yaralı

493 views
10 Aralık 2021 - 16:30
Salihli’de Trafik Kazası 1 Ölü 2 Yaralı
( bant 1

Salihli’de meydana gelen feci trafik kazasında anne öldü baba ile çocuk yaralandı.

MANİSA’nın Salihli ilçesinde otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada araçta yolcu olarak bulunan sürücünün eşi hayatını kaybetti, sürücü ve 1 yaşındaki çocukları yaralandı.
Kaza, Ankara İzmir karayolu Mersinli Mahallesi civarında meydana geldi.

Kula’dan Salihliye gitmekte olan Ahmet Akıncı(28) yönetimindeki 45 K 1260 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, önce aynı istikamete gitmekte olan Erdem A.(42) idaresindeki 35 ATT 853 plakalı tıra arkadan çarptı, daha sonra orta refüje çarptı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücünün eşi Burcu Akıncı (23) olay yerinde hayatını kaybederken, 1 yaşındaki çocukları Deniz Akıncı yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ