Kula Gazetesi

Başkan Tosun’dan 700 Öğretmene Anlamlı Jest

84 views
24 Kasım 2021 - 8:21
Başkan Tosun’dan 700 Öğretmene Anlamlı Jest
( bant 1

 

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan 700 öğretmene mektup yazdı.

 

Kula ilçesinde bulunan 35 kamu ve özel eğitim kurumunda görev alan tüm öğretmenlere, anlamlı bir jest yapan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözlerini hatırlatan kitap ayraçlarının da bulunduğu mektuplar gönderdi.

 

 

Başkan Tosun öğretmenlere ithafen yazdığı mektubunda, “ Öğretmen, aslına bakacak olursak kapleri imar, geleceği inşa eder. Peygamber Efendimizin “İlim Çin’de de olsa gidip alınız.” öğüdü, Hz. Ali’nin “Bana bir harf öğretene 40 yıl köle olurum” sözü, ilçemiz Emre mahallesinde kabirleri bulunan Yunus Emre‘nin Hocası Tabduk Emre‘ye olan minnetini dile getirdiği Ko beni yatayım, Şeyh eşiğinde, dönmesin şeyhimden yana döneyim vasiyeti, bununla birlikte Kurtuluş savaşının en çetin anlarında bile eğitim ve öğretimi asla ihmal etmeyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, vatanın kurtarılışından hemen sonra söylediği gibi;

“Bir millet ilim, anlayış ordusuna sahip olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin o zaferlerin devamlı sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuyla geçerlidir.” sözü daima göstermektedir ki ecdadımızın alimlere ve ilim sahiplerine gösterdikleri hürmet her türlü takdirin üstündedir.” ifadelerini kullandı.

 

Mektupları ellerine ulaşan Öğretmenler, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a nazik sürprizlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ