Kula Gazetesi

( bant 1

Depreme dayanıksız olduğu belirlenen ve yıkım kararı alınan Tabduk Emre İlkokulu ve Jeopark Ortaokulu için yıkım çalışmaları başladı.

Kula Belediyesi tarafından yıkımı gerçekleştirilecek olan okullarda, personel çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

4 Eylül Mahallesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan okular için 12 Ekim’de ihaleye çıkılacak.

Kula Belediyesi ekiplerinin yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kulalı hemşehrimiz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ilçemiz için yapmış olduğu eşsiz yatırımlara yenilerinin eklenmesi bizlere gurur veriyor. 4 Eylül Okulu ve Tabduk Emre Okulu’nun ihale süreci tamamlanarak kısa sürede inşaatına başlanacak ve Kulamız iki modern okula kavuşmuş olacak. Gelecek nesillerimizin yetişeceği bu okullar inşallah en kısa zamanda tamamlanarak çocuklarımızın hizmetine girecek. Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Cumhur İttifakı Manisa Milletvekillerimize, Kula Kaymakamımız Kemal Duru’ya, İlçe Başkanlarımız Ahmet Palabıyık ve Nazım Baytok’a emeği geçen herkese teşekkür ederim diye konuştu.

 

Depreme dayanıksız olduğu belirlenen ve yıkım kararı alınan Tabduk Emre İlkokulu ve Jeopark Ortaokulu için yıkım çalışmaları başladı. Kula Belediyesi tarafından yıkımı gerçekleştirilecek olan okullarda, personel çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 4 Eylül Mahallesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan okular için 12 Ekim’de ihaleye çıkılacak. Kula Belediyesi ekiplerinin yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Kula […]

Tabduk Emre İlkokulu ve Jeopark Ortaokulu yıkımı başladı

104 views
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ