Kula Gazetesi

Kula MYO, oryantasyon eğitimi ile akademik yılına başladı

241 views
12 Ekim 2023 - 7:58
Kula MYO, oryantasyon eğitimi ile akademik yılına başladı
( bant 1

Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu yeni kayıt yaptıran öğrencilerine verdiği oryantasyon eğitimi ile akademik yılına başladı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İşletme Yönetimi, Maliye ve Mimari Restorasyon bölümlerinde bu yıl yeni kayıt yaptıran öğrencilerle birlikte toplamda 682 öğrencisiyle 2023-2024 eğitim öğretim yılına başladı.

Yeni kayıt yaptıran öğrencilerin akademik yıl bilgisi, üniversite faaliyetleri ve ders bilgilerinin verildiği toplantıyı meslek Yüksek Okulu Sekreter Vekili Hasan Ali Şahin verdi.

Kula Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Ahmet Yavuz Çamlı, kaydını yaptıran öğrencilerimizin ve eğitimine devam eden öğrencilerimizin yıl içerisindeki akademik takvim ve eğitim süreçleri hakkında bilgilendirme semineri düzenledik. Diğer taraftan da öğrencilerimizin Kula’da sağlık zaman geçimelerini hedeflediğimiz çeşitli faliyetleri organize edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum diye konuştu. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ