Kula Gazetesi

Kaymakam Özdemir CBÜ Meslek Yüksek Okulunda öğrencilerle bir araya geldi

131 views
25 Ekim 2023 - 14:39
Kaymakam Özdemir CBÜ Meslek Yüksek Okulunda öğrencilerle bir araya geldi
( bant 1

Kaymakam Özdemir CBÜ Kula Meslek Yüksek Okulunda öğrencilerle bir araya geldi

Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulunda gerçekleştirilen kariyer günleri buluşmasında öğrencilerle bir araya geldi.

Gelecek nesillerin teminatı olan gençler, gelecekteki mesleklerini belirledikleri eğitim hayatlarının en önemli basağı olan üniversitede doğru bilgi ile buluşmalarının önemli olduğunu belirtti.

Kaymakam Özdemir, “Meslek olarak seçtiğiniz dalın temelleri bu günlerde atılmaktadır. Donanımızı geliştirmek, eğitimizin dışında yöneldiğiniz mesleklere hazırlanmak çok önemli. Siz değerli öğrencilerimizin bu günleri iyi değerlendirerek hayata hazırlanmanızı, hazırlanırken doğru kişileri örnek almanızı tavsiye diyorum.” diye konuştu.

İlçenin gelişmesinde önemli bir yere sahip olan meslek yüksekokulunda öğrencilerin kişisel gelişimlerini sağlayabildikleri organizasyonların yapılmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.

Çok sayıda öğrencisinin katıldığı programda öğrenciler Kaymakam Özdemir’e meslekler hakkında soru yönelttiler.

Manisa Celal bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Yavuz Camlı kariyer günleri ile ilgili olarak, Okulumuzda her dönem bu programları gerçekleştiriyoruz bu yılda eğitim döneminin başlamasıyla birlikte ilk programımızı Kaymakamımızla gerçekleştirdik. Sonraki kariyer günleri eğitimlerimizde ise Belediye Başkanı ve alanında uzman olan kamu ve iş insanlarıyla devam edeceğiz. Temennimiz, gerçekleştirdiğimiz eğitimlerin öğrencilerimize yön göstermesidir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

Öğrencilerimize katkı vereceğinden eminiz. Bugünde Sayın Kaymamamızı misafir ettik kendilerine teşekkür ediyorum.

Programa, Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Yüksek Okul Müdürü Ahmet Yavuz Çamlı, Akademik Personel, İlce Gençlik Spor Müdürü Ufuk Özlem ve yüksekokul öğrencileri katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ