Kula Gazetesi

Kula Kaymakamı Özdemir 1. Kula Kitap Festivalini ziyaret etti

196 views
09 Ocak 2024 - 14:23
Kula Kaymakamı Özdemir 1. Kula Kitap Festivalini ziyaret etti
( bant 1

Kula Belediyesi tarafından desteklenen, FA Yayın evi ile 14 yayın evi tarafından desteklenen 1. Kula Kitap Festivali Yunus Emre Kültür merkezinde kitapseverlerle buluşuyor.
Festivalde, her yaştan okura hitap eden kitapların okuyucuyla buluştuğunu belirten Kula Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yeliz Ay Hırka, Kula Belediye Başkanımızın verdiği destek ile bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz kitap festivalin, geleneksel hale getirerek sürdürmeyi planladıklarını belirtti.
Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, kitap festivalleri, öğrencilerin kişisel gelişiminde önemli bir yer tutmaktadır. Öğrenciler, hayatlarının baharlarında kitap okuma alışkanlığı kazanarak, eğitim hayatlarında fark oluşturma fırsatı kazanmaktadır. Kitap okumayı alışkanlık haline getirerek yeni nesile de aşılamamız gerekiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.
Festival ziyareti sonrasında Kula Kaymakamı Özdemir ve kurum müdürleri, Kula Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü ziyaret etti.
Kula, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okumuz, İlçe Milli Emlak Şefi Hasan Seymen, İlçe Orman İşletme Şefi Veli Kılıç festivalde açılan kitap stantlarını inceledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ