Kula Gazetesi

Rektör Kibar, Kula’yı Ziyaret Etti

183 views
01 Aralık 2023 - 14:03
Rektör Kibar, Kula’yı Ziyaret Etti
( bant 1

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, üniversitenin ilçelerdeki birimlerine yaptığı ziyaretler kapsamda Kula’yı ziyaret etti.

MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar’ın Kula ziyaretinde ilk durağı Kula Belediyesi oldu. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret eden Kibar’a, MCBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çetin ve Kula MYO Müdürü Doç.Dr. Ahmet Yavuz Çamlı eşlik etti. Ziyarette Başkan Tosun, Rektör Kibar’a ziyaret anısına el koma Kula Halısı hediye etti.
Belediye ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un davetiyle kentsel sit alanında bulunan tarihi Kula Evleri’ne kısa bir saha inceleme gezisi yapıldı. Saha gezisinde Başkan Tosun, Kula Belediyesi’nün yürüttüğü restorasyon ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarıyla ilgili Rektör Kibar’a bilgiler verdi.
Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çetin ile birlikte daha sonra Kula Meslek Yüksekokulu Müşerref Akhan Kampüsü’ne geçerek okulun idari ve akademik personeliyle birer toplantı gerçekleştirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ