Kula Gazetesi

Başkan Tosun, Öğrencilerle Söyleşide Buluştu

123 views
08 Kasım 2023 - 14:50
Başkan Tosun, Öğrencilerle Söyleşide Buluştu
( bant 1

 

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun , Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerle söyleşi programında bir araya geldi.
Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen söyleşi programına konuk olan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği proje ve çalışmalar, gençlere yönelik hizmetleri ile ilgili öğrencileri bilgilendirdi. Başkan Tosun, söyleşide öğrencilerden gelen soruları içtenlikle ve samimiyetle yanıtladı. İlçenin Belediye Başkanı olarak Kula’ya dışarıdan gelen öğrencileri bir emanet olarak gördüğünü ve bu sorumluluk duygusuyla her türlü taleplerini gidermeye yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Tosun, Kula Belediyesi olarak gençlerin her zaman yanında olduklarını belirtti.
Söyleşi programının sonunda Kula Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yavuz Çamlı tarafından Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a, Belediye ve Hayırsever Hüseyin Akhan işbirliğiyle tarafından 2017 yılında üniversiteye kazandırılan Müşerref Ayhan yerleşkesi için verdiği emek ve katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ise söyleşi sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yavuz Çamlı’ya teşekkür ederek öğrencilere başarılar diledi. Öğrencilere program çıkışında Kula Belediyesi tarafından tavuklu pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ