Kula Gazetesi

( bant 1

Manisa’da liseden mezun olan ruhsal olarak özel gereksinime ihtiyacı olan kuruluş sakinleri için diploma töreni düzenlendi.

Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Bakım Merkezi’nde kalan 9 öğrenci liseden mezun oldu.

Mezun olan öğrenciler için kurum bahçesinde düzenlenen diploma töreninde, halk oyunları, tek kişilik tiyatro, şiir ve etkinlikler düzenlendi.

Törende konuşan kurum müdürü Mehmet Artaç, Rehabilitasyon merkezi sakinlerimizin, kazanabileceği en üst düzey yetenekleri kazandırmak, sosyal ve yaşamında kendine yetebilmesi, toplumla bütünleşebilmesi temel vizyonumuzdur diye konuştu.

Kula Kaymakamı Kemal Duru, Eğitimi açık yada örgün olarak vatandaşlarımıza ulaştırdığımız burada görüyoruz. Bu yıl 7 geçen yıl da 2 olmak üzere 9 rehabilitasyon merkezi sakinimiz okullarından mezun olarak diplomalarını almaya hak kazandılar. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum dedi.

Gösteriler sonrasında mezun öğrencilere hediyeler ve diplomaları verildi, kurum sakinleri dans ederek eğlendi.

 

Manisa’da liseden mezun olan ruhsal olarak özel gereksinime ihtiyacı olan kuruluş sakinleri için diploma töreni düzenlendi. Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Bakım Merkezi’nde kalan 9 öğrenci liseden mezun oldu. Mezun olan öğrenciler için kurum bahçesinde düzenlenen diploma töreninde, halk oyunları, tek kişilik tiyatro, şiir ve etkinlikler düzenlendi. Törende konuşan kurum müdürü […]

Rehabilitasyon merkezinde diploma sevinci

213 views
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ