Kula Gazetesi

Kula’da voleybol ateşi yeniden yanıyor

Kula’da voleybol ateşi yeniden yanıyor
101 views
17 Eylül 2021 - 18:21

Jeopark Belediyespor Kulübü Başkanı Vedat Yılmaz, takım yönetimi ve oyuncuları ile birlikte, Kula Kaymakamı Kemal Duru ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret etti.

Jeopark Belediyespor Kulübü Başkanı Vedat Yılmaz, takım yönetimi ve oyuncuları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Kula Kaymakamı Kemal Duru ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret etti.

Kula Kaymakamı Kemal Duru ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirtti.

Kaymakam Duru, Spor gençlerimizin ortak paydaşı olması, birlik ve beraberliği sağlaması, sağlıklı bir neslin yetişmesinde çok büyük bir önem teşkil ediyor. Görüyorum ki sporcularımız çok genç. Buda bizlere gurur veriyor. Gençlerimizin aktif olarak sporla uğraşmaları, ülkeizi temsil eder konuma yükselmeleri ve geriden gelen nesle örnek olmaları en büyük hedefimiz diye konuştu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’da voleybolu sevdirmek, yeni yetişen nesle spor aşkını aşılamak amacıyla belediye olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda 1. Ligde mücadele eden Jeopark Belediyespor Voleybol Takımımıza elimizden gelen tüm desteği vermeye gayret ediyoruz. Amatör sporlara verdiğimiz destek ile gençlerimizin önünü açmak ve mesleklerini spor olarak seçen kardeşlerimize olanak sağlamaya çalışıyoruz. Ben takımımıza başarılar diliyor, tüm sporseverleri maçlara bekliyorum diye konuştu.

Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, yeni sezon için yapılan çalışma ve hazırlıklar hakkında Başkan Tosun’a bilgi vererek Kula için yeni sezonda en iyi şekilde mücadele edeceklerini belirtti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da, Kula’nın artık spor ve özellikle voleybolla anılan bir ilçe olduğuna vurgu yaparak, pandemi nedeniyle uzun bir süredir Kulalı voleybol severlerin bu heyecana hasret kaldıklarını belirtti. Başkan Tosun, yapılan hazırlık sürecini ilgiyle takip ettiklerini belirterek, takımın bu sezon iç saha maçlarını oynayacağı Kula Spor Kompleksi başta olmak üzere ilçeye kazandırılan gençlik ve spor yatırımlarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na şükranlarını dile getirdi. Başkan Tosun’a, Jeopark Kula Belediyespor forması hediye edildi.

Fatih Işıldar: “Kulalıların Desteği En Büyük Avantajımız”

Gerçekleşen ziyarette, takımın çalışmaları hakkında bilgi veren baş antrenör Fatih Işıldar, yeni sezon hazırlıkları hakkında oynanan hazırlık maçı antrenman  faaliyetleri üzerine açıklamada bulundu. Kulalıların voleybola ilgi duyduğunu bildiklerini iç saha müsabakalarında taraftar desteğiyle de başarılara imza atacaklarını ifade etti.

 

 

 

KULA GAZETESİ