Kula Gazetesi

Kula Stadı kapılarını sporseverlere açtı

238 views
11 Ağustos 2023 - 15:59
Kula Stadı kapılarını sporseverlere açtı
( bant 1

Gençlik ve spor Bakanlığı tarafından tamamen yenilenen Kula Stadı kapılarını sporsevere açtı.

İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nın Gençlik ve Spor Bakanlığı döneminde başlatılan çalışma ile baştan ayağa yenilenen Kula Stadı yeni yüzü, modern çizgileri ve çağın gereklerini yerine getiren misyonu ile tamamlanarak sporseverlerin hizmetine sunuldu.

Spor yapmak isteyen herkesin gönül rahatlığıyla stada gelerek güzel ve sağlıklı zaman geçirme imkanı bulacakları stat, özellikle akşam saatlerinde spor yapmak isteyenlerin gözbebeği haline geldi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “ Şimdi İzmir Milletvekilimiz, geçmiş dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun sayesinde atıl durumda olan ve çağın gereklerini, ihtiyaçlarını karşılamayan ilçe stadımız artık modern ve kaliteli bir çizgiye ulaştı. Kulalı sporseverlerin gönül rahatlığıyla zaman geçirerek spor aktivitelerini yapabilecekleri stat Kulamıza hayırlı uğurlu olsun inşallah.” diye konuştu.

AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın ise, Kula uzun zamandır hasretle beklediği ilçe stadına kavuştu. Vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayan Kula Stadımız hayırlı olsun dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ