Kula Gazetesi

Binicilik tesisi inşaatında sona gelindi

248 views
15 Kasım 2023 - 11:02
Binicilik tesisi inşaatında sona gelindi
( bant 1

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan binicilik tesisinde sona gelindi.

Binicilik sporunun yaygınlaştırılması ve hayvan sevgisinin teşviki amacıyla inşaatına başlanan tesisin inşaatında son dokunuşlar yapılıyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir ve Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, inşaatın son durumu hakkında bilgi aldılar.

Tesiste, restoran ve oyun alanlarıyla halkın her kesimine hizmet verecek.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Kula’nın sosyal tesis alanlarına olan ihtiyaçların giderilmesi, binicilik sporunun teşviki ve Türk ile özdeş bir hayvan olan at sevgisinin gelecek nesillere aktarılmasının amaçlandığı tesisin inşaatından sona gelindi. Genel olarak tesisin konumu itibariyle bir cazibe merkezi olması, istihdama katkısı ve rekreasyon alanları ile Kulalı hemşehrilerimizin zamanlarını değerlendirebilecekleri bir cazibe noktası haline gelecek. Eski Gençlik ve Spor Bakanımız, İzmir AK Parti Milletvekilimiz Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ