Kula Gazetesi

Kula Belediyesi Kız Voleybol takımı deplasmandan 3 puanla döndü

648 views
20 Kasım 2022 - 13:08
Kula Belediyesi Kız Voleybol takımı deplasmandan 3 puanla döndü
( bant 1

Kula Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kız voleybol takımı, Soma deplasmanından 3 puanla döndü.

Soma Vali Muzaffer Ecemiş Spor Salonunda gerçekleşen maçta Kula Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Mehmet Eroğul liderliğinde çıkan kız voleybol takımı, Soma Ilgaz Gençlik Spor Kulübü kız voleybol tamıyla çekişmeli geçen maçtan galibiyetle ayrıldı.

Kula Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kız voleybol takımı3-1 galibiyetle ayrıldı maçta setleri 24-26, 25-19, 24-26, 24-26 kazandı.

Konuyla ilgili konuşan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’da son dönemde gerçekleştirilen spor yatırımlarının ardından altyapı çalışmalarına verdiğimiz ağırlığın sonucu olarak genç sporcularımız sahalarla buluşma fırsatı buldu. Kula Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz çatısı altında yaptığımız çalışmalar neticesinde kız voleybol takımız sahayla ilk tanışmasına karşın maçlarından başarıyla dönmeye başladı. Doğru yatırım, Gençlere yapılan yatırımdır sloganıyla, elimizden gelen gayretle çocuklarımız için çalışmalarımızı var gücümüzle devam ettireceğiz. Kız voleybol takımı sporcularımıza ve antrenörümüze başarılarının devamını diliyor, emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyorum diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ