Kula Gazetesi

( bant 1

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, partisince Manisa’nın Turgutlu, Akhisar ve Kula ilçelerinde düzenlenen “Halk Buluşması” mitinglerine katıldı.

Gökçeören Mahallesinde sosyal medya üzerinden söz verdiği ve ‘Elif Anne’ye ziyaret etti.

İBB Başkanı İmamoğlu konuşmasında, “Önce Akhisar’daydık sonra Turgutlu’da, şimdi de Kula’dayız. İlk olarak Gökçeören Mahallesinde telefonla konuştuğumuz Elif Annemize misafir oldum. Çaylarını içtim, ekmeklerini yedim Özgür Özel Başkanımla beraber sizlerin misafiri olmaya geldik, sağ olun var olun. Kıymetli Kulalı dostlarım hemşehrilerim, gecenin bir vakti bizimle beraber olmanız, bizleri ağırlamamanız bizim için büyük bir onur. Çok teşekkür ederiz. Yeni bir dönemi başlatacağız, bu dönemin özellerinden biraz bahsedeyim. Şunu öncelikle belirtmek istiyorum; Millet İttifakı hiçbir ayrım yapmaksızın bu memlekete hizmet etmenin adıdır. Millet İttifakı memleketin ihmal edilmiş hangi sorunu varsa o sorunları çözecek bir ittifaktır. Millet ittifakı bu gün hep birlikte mücadele ettiğimiz yoksulluğun ekonomik sıkıntıların tarımdaki bozuklukların üretimdeki sıkıntıların her birisine çözüm olacak adrestir.” diye konuştu.

Mitingin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Kula’dan ayrıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, partisince Manisa’nın Turgutlu, Akhisar ve Kula ilçelerinde düzenlenen “Halk Buluşması” mitinglerine katıldı. Gökçeören Mahallesinde sosyal medya üzerinden söz verdiği ve ‘Elif Anne’ye ziyaret etti. İBB Başkanı İmamoğlu konuşmasında, “Önce Akhisar’daydık sonra Turgutlu’da, şimdi de Kula’dayız. İlk olarak Gökçeören Mahallesinde telefonla konuştuğumuz Elif Annemize misafir oldum. Çaylarını içtim, ekmeklerini […]

Başkan İmamoğlu Kula’da seçim çalışması yaptı

157 views
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ