Kula Gazetesi

Başkan Tosun’dan Meclis Üyelerine Plaket

176 views
09 Mart 2024 - 9:32
Başkan Tosun’dan Meclis Üyelerine Plaket
( bant 1

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Mart ayı olağan Meclis toplantısında Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Tosun, meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2019 yılının Mart ayında başlayan ve 2024 yılı Mart Ayı ile 5 yıllık Meclis döneminin görev süresinin sonuna yaklaşılması sebebiyle Kula Belediye Meclis Üyeleriyle Mart ayı olağan meclis toplantısında bir araya geldi. Kula Belediyesi Beyler Evi’nde geçekleşen meclis toplantısına meclis üyelerinin yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın ve MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok’da düzenlenen yemeğe katıldı. Meclis üyeleri ile yemek yiyen Başkan Tosun, yemek sonrasında yaptığı konuşmada tüm Belediye Meclis Üyelerine görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek; “ Bugün itibariyle 2014 yılında başladığımız hizmet yolculuğumuz içerisinde 2019 Mahalli idareler Seçimleri sonucunda oluşan Kula Belediye Meclisi’nin 5 yıllık döneminin son meclisini tamamlamış bulunuyoruz. Bu beş yıllık süre içerisinde Kula’mız için güzel hizmetler yaptık. Burada parti ayrımı gözetmeksizin Kula için, Kulalı hemşehrilerimiz için ne gerekiyorsa çoğunlukla oy birliğiyle karar alarak görev süremizi tamamlamış olacağız. Ben bu süre içerisinde sizlerin anlayışlı ve özverili çalışmalarınızdan sonsuz mutluluk duyuyorum. Aramızda 2014 yılından beri 10 yıldır birlikte yol yürüdüğümüz Meclis Üyesi arkadaşlarımız da var. Gerçekten 2 dönemdir Belediye Meclisimizde görev alan tüm Belediye Meclis Üyelerimizle uyum içinde dolu dolu geçirdiğimiz çeşitli başarılara, ilklere imza attığımız benim için fevkalade bir dönem oldu. Hem bu dönem hem geçen dönem böylesine güzel iki meclis grubu ile çalıştığım için büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Başkan Tosun’un ardından sırayla söz alan Belediye meclis üyeleri Kula adına yapılan çalışmalardan dolayı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a ve Belediye Meclis gurubuna teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Tosun, meclis üyelerine plaketlerini takdim etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, meclis üyeleri ile bir araya geldiği gece toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ