Kula Gazetesi

( bant 1

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık 28. dönem milletvekili seçimleri için AK Parti Kula İlçe Başkanlığından istifa etti.

Başkan Palabıyık yaptığı basın açıklamasında, “Kıymetli Hemşehrilerim, 2014 Yılının Haziranında sizlerle bir AK yolculuğa başlamıştık. Geçen zaman ne ilçemize olan hizmet sevdamızı, ne de partimize ve liderimize olan bağlılığımızı azalttı. Zor zamanları birbirimize güvenerek ve kolkola girerek atlattık. Acımızı da mutluluğumuzu da paylaşarak geçtik bu günleri.

Şimdi bu AK yolculuğumuzda yeni bir adım atıyoruz.

14 Mayıs 2023’de yapılacak 28. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi milletvekilliği seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için, 2014’den beri şerefle yürüttüğüm AK Parti Kula İlçe Başkanlığı görevimden, genel merkezimizin izni ile bugün itibariyle ayrılıyorum.

Geride bıraktığımız 9 Yıllık zaman için herkesten helallik istiyorum.

Yeni yolculuğumuz yine sizlerle olacak. Dualarınıza ve desteğinize çok ihtiyaç duyacağım bu sürecin Manisa’mıza ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum.” ifadesine yer verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık 28. dönem milletvekili seçimleri için AK Parti Kula İlçe Başkanlığından istifa etti. Başkan Palabıyık yaptığı basın açıklamasında, “Kıymetli Hemşehrilerim, 2014 Yılının Haziranında sizlerle bir AK yolculuğa başlamıştık. Geçen zaman ne ilçemize olan hizmet sevdamızı, ne de partimize ve liderimize olan bağlılığımızı azalttı. Zor zamanları birbirimize güvenerek ve kolkola girerek […]

Başkan Palabıyık Milletvekilliği Aday Adaylık sürecini başlattı

67 views
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ