Kula Gazetesi

( bant 1

Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten 23 Ekim Pazar günü Manisa’da yapılacak olan “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı açık hava toplantısı için basın açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet Meydanında saat 16:00’da gerçekleştirilecek olan açık hava toplantısına gönlü vatan için atan herkesi beklediklerini belirten MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Özten açıklamasında, “23 Ekim 2022 Pazar günü Manisa il teşkilatlarımızın ve aziz vatandaşlarımızın katılımıyla “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı açık hava toplantısı Manisa Cumhuriyet Meydanında saat 16:00’da gerçekleştirilecektir. Cumhuriyet’in 100. Yıldönümünü idrak edeceğimiz 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla teşkilatlarını harekete geçiren MHP, bütün siyasi birikim ve imkânlarıyla zafer hedefiyle hareket etmektedir. MHP siyaset semalarında bir kutup yıldızı gibi parlamaya başladığından beri; aziz milletimiz Milliyetçi-Ülkücü Hareketi bağrına basarak büyük bir misyon yüklemekle kalmamış, partimizi varlık sigortası gibi görmeye başlamıştır. Millet egemenliğinin sarsılmaz kalesi görevini büyük bir sorumluluk ve fedakârlıkla üzerine alan MHP; tutarlı, kararlı ve ilkeli tutumu sayesinde zamanla siyaset ikliminin dominant rüzgârı olmuştur. Partimizin seçim hazırlıkları sadece tanıtma, aydınlatma ve anlatma çalışmalarından ibaret değil; aynı zamanda geniş bir gönül seferberliği tarzında sürmektedir. 2023 Seçimlerinin; Türkiye’de siyasi hayatın alacağı vaziyet açısından olduğu kadar, dünya tarihi ve küresel gelişmelerin seyri açısından da taşıdığı önem ortadadır.

Türkiye, artık küresel ve bölgesel bir aktördür.

Cumhur İttifakını var eden milli irade sayesinde yürütme erkine hız kazandıran ve diğer erklerin bağımsız surette işlevlerini sürdürmesini teminat altına alan bir yönetim modeli hayata geçirilerek Cumhuriyet’imiz yeni bir evreye taşınmıştır. Bu hakikatler karşısında, milli mutabakata dayalı Cumhur İttifakının 2023 Seçimlerinde zafere ulaşması bir zaruret olmuştur. O bakımdan MHP, her seçim döneminden daha büyük heyecan ve coşkuyla, daha kavi bir imanla seçim çalışmalarıyla hareket etmektedir.” diye konuştu.

Kula’dan, Pazar günü yapılacak olan açık hava toplantısına Yunus Emre Kent Meydanından Saat 12,30’da otobüslerin hareket edeceği öğrenildi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten 23 Ekim Pazar günü Manisa’da yapılacak olan “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı açık hava toplantısı için basın açıklamasında bulundu. Cumhuriyet Meydanında saat 16:00’da gerçekleştirilecek olan açık hava toplantısına gönlü vatan için atan herkesi beklediklerini belirten MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Özten açıklamasında, “23 Ekim 2022 Pazar […]

MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Özten’dan basın açıklaması

77 views
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ