Kula Gazetesi

Başkan Tosun, Kavacık’ta Müjdeler Verdi

182 views
11 Mart 2024 - 20:42
Başkan Tosun, Kavacık’ta Müjdeler Verdi
( bant 1

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kavacık Mahallesi ziyaretinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Kavacık Mahallesi için önemli projelerin müjdesini veren Başkan Tosun, uzun zamandan bu yana mahalle sakinlerinin sıkıntı yaşadıkları D-300 kara yolu bağlantısı için kavşak projesinin hayata geçirileceği müjdesini verdi.
Ramazan ayının ilk teravih namazını Kavacık mahallesinde eda eden Başkan Tosun ve beraberindeki heyet, mahalle meydanında yaptığı konuşmada, Kula’yı Kavacık ile Cumhuriyet Caddesi’ni D-300 Karayolu’na bağlayacak olan bağlantı kavşağı projesinin detaylarına yer verdi.

Başkan Tosun konuşmasında, “Vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak adımlar atmaya devam ediyoruz. Kavacık Mahallesi ilçe merkezine en yakın kırsal mahalle olmasına rağmen, güvenli ve rahat bir ulaşım sağlayacak yeni bir yol açılması talebi var. Üst geçitli bağlantı kavşağı projesi 2019’un Aralık ayında hazırladık. Ancak pandemi ve 6 Şubat depremi nedeniyle ihale aşamasına geçilemedi. Vatandaşların güvenli bir şekilde ilçe merkezine ulaşım talebi bizlerin her zaman önceliği olmuştur. Proje, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda tüm detaylarıyla hazırlandı ve Karayolları Genel Müdürlüğünce ihaleye çıkmak için artık gün sayıyor. Sizler her seçimde bizleri onura ettiniz, destek verdiniz. Sizler için ne yapak azdır. Bu soğuk Mart akşamında da bizleri yalnız bırakmayarak desteğinizi gösterdiniz, sizler için ne yapsak azdır.” diye konuştu.

Kavacık Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Tosun, mahalle muhtar adaylarına da söz vererek taleplerini dinledi. Muhtar adayları, projenin merkezi hükümet ve yerel yönetim işbirliğiyle başarılabileceğini vurgulayarak, Cumhur İttifakı’nın gücüyle bu projenin gerçekleştirilebileceğine inandıklarını ifade ettiler. Başkan Tosun’a bu projenin hazırlanmasında gösterdiği emekten dolayı teşekkür ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ