Kula Gazetesi

Kula Halk Ekmek’te 500 Gram Ramazan Pidesi 20 Liradan Satışa Sunuldu

178 views
10 Mart 2024 - 16:31
Kula Halk Ekmek’te 500 Gram Ramazan Pidesi 20 Liradan Satışa Sunuldu
( bant 1

Kula Belediyesi Halk Ekmek, Ramazan ayında da vatandaşın yüzünü güldürecek. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ilk satışı kendisi başlatarak, 500 gram Ramazan Pidesi’nin 20 liradan halka sunulduğunu duyurdu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un talimatı ile Kula Halk Ekmek, Ramazan Pidesi satışlarına başladı. 500 gramı 20 liradan satışa sunulan pidelerin ilk satışını Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yaptı.

Günlük 2 bin 500 ekşi mayalı, 5 bin somun ekmeği olmak üzere 7 bin 500 ekmek çıkartan Kula Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Ramazan ayında günlük 5 bin Ramazan pidesini üretip halka sunacak.

Çevrede 260 gram pidenin 15 liradan, 350 gram pidenin 20 liradan 520 gram pidenin ise 30 liradan satılacağı bu Ramazan ayında, Kula Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen 500 gram Ramazan Pidesi 20 liradan halkın satışına sunuldu. Ramazan ayı boyunca Kula Halk Ekmek Büfesi’nden ekmek satışları sabah saat: 08.00’de, Ramazan Pidesi satışları ise 14.00’de başlayacak. İlk Ramazan pidelerini almanın mutluluğunu yaşayan Kulalı vatandaşlar Halk Ekmek hizmetinden duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Tosun’a teşekkür ettiler.

Halk Ekmek Fabrikasında Ramazan ayına özel üretilen ilk pidelerin satışını gerçekleştiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Kula, halkına her alanda ucuz bir hayat sunmaya devam ediyoruz. Tanzim un satışlarıyla başladığımız halk için üretken belediyecilik anlayışımızla Halk Ekmek ve Halk Et, bu Ramazan ayında da vatandaşımızın sofralarına bereket getirecek. Bu Ramazan Halk Ekmek Fabrikamızda 500 gram Ramazan pidesi fiyatımız 20 TL. Tüm Kulalı hemşerilerimize hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ