Kula Gazetesi

Küresel Jeoparklar Ağı Başkanı Zouros, Kula’da

349 views
08 Mart 2024 - 1:56
Küresel Jeoparklar Ağı Başkanı Zouros, Kula’da
( bant 1

5-8 Mart 2024 tarihleri arasında Türkiye, Avrupa Jeoparklar Ağı Toplantısı’na ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO tescilli Jeoparkı olan Kula-Salihli Jeoparkı’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan toplantı için Küresel Jeoparklar Ağı Başkanı Prof. Dr. Nicholas Zouros ve dış delegasyon heyeti Türkiye’ye geldi. İlk olarak Kula Belediyesi’ni ziyaret eden Zouros ve beraberindeki dış delegasyon heyeti Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile bir araya geldi. Jeopark Belediyeler Birliği Koordinatörleri Prof. Dr. Tuncer Demir ve Doç. Dr. Serdar Aytaç’ın da hazır bulunduğu görüşmeden Başkan Tosun, Kula-Salihli Jeoparkı’nın önemi ve turizm değerine dikkat çekerek heyeti ülkemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Kula ve Salihli ilçelerinde 4 gün devam edecek bir programla Avrupa’da bulunan Jeopark temsilcileri Türkiye’nin tek Jeoparkı’nı yakından tanıma imkanı bulacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ